SERVICII>>

bar și Terasă


DESIGN UNIC 

adaptabilitate la fiecare spațiu

Realizarea unui bar sau mobilarea unei terase pot reprezenta provocări, însă noi punem accentul pe adaptabilitate în fiecare spațiu, folosind elemente precum baruri complet utilate, mese, scaune, canapele sau corpuri de iluminat. Ne preocupă ergonomia spațiului final și obținerea unui design unic prin combinarea diverselor elemente de mobilier și decorațiuni.

  • Baruri
Cucinino Trus Horeca

Fiecare bar are personalitatea lui, fiecărui bar i se potrivește sau nu o locație anume si pentru asta trebuie realizată o analiză atentă. Indiferent de mărimea lui, în interiorul barului se desfășoară o activitate complexă, care presupune îndeplinirea anumitor cerințe privind construcția și instalațiile aferente, asigurarea unui flux tehnologic optim, precum și dotări adecvate. În funcție de ceea ce oferă, barul trebuie să fie dotat cu mobilier, echipamente și inventarul necesar unei serviri corespunzătoare. Finisajele impun o atenție deosebită.

  • Mobilier HoReCa 

Apeleți la noi încă din faza de concept pentru a căuta împreună cele mai bune soluții pentru locația dvs, deoarece suntem experți în design interior, utilare, compartimentare, proiectare 3D asistată de calculator, randări profesionale., Putem să vă oferim soluții profesionale complete și orice fel de mobilier de cea mai bună calitate.

  • Soluții pentru terase 

Relaxarea nu ar trebui să țină cont de vremea de afară, de aceea la noi găsiți mobilier pentru exterior adaptabil fiecărui anotimp - de la mobilier pentru piscine, până la mobilier pentru terase pe acoperiș. Venim în plus cu mobilierul inteligent, modular, atât pentru zi, cât și pentru noapte folosind iluminatul diferitelor corpuri pentru a crea un joc spectaculos de lumini.

servicii la cheie
Ne preocupă ergonomia spațiului final și obținerea unui design unic. 
Showroom Cafe Trus Horeca

20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

TRUS HORECA SERVICES

Calitatea este pe primul loc: investim cele mai înalte standarde în proiectele create cât și în alegerea echipamentelor ce le recomandăm, acest lucru fiind posibil printr-o echipa profesionistă și parteneriate cu furnizori de top.

DESPRE NOI

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse si servicii profesionale, este si un partener de incredere care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Utilaje si dotari profesionale pentru segmentul HoReCa. 

uRmăriți-ne pe social media

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

© TrusHoreca, 2018  -  Webdesign - enosoft.ro