BRAVILOR BONAMAT

 • check-square-o
  filtre cafea 
 • check-square-o
  filtre cafea uz comercial
 • check-square-o
  gama aurora 
 • check-square-o
  MAȘINI  CU FILTRU ROTUND
 • check-square-o
  RECIPIENTE APĂ FIERBINTE/LAPTE
 • check-square-o
  ALTE ECHIPAMENTE/ACCESORII

FONDAt ACUM 70 DE ANI
BRAVILOR BONAMAT

O afacere de familie fondată acum 70 de ani. Ideile inovatoare, tehnologia avansată, calitatea și producția au fost întotdeauna aspecte importante și au dus la succesul continuu.


Astăzi Bravilor Bonamat dezvoltă, produce și furnizează o gamă largă de mașini pentru băuturi, concentrându-se pe specialități de cafea și apă fierbinte. În plus față de mașinile de marcă Bravilor Bonamat dezvoltăm și fabricăm, de asemenea, ca producător și echipamente originale (OEM) pentru terțe părți.

Cu sucursale în Europa, Statele Unite ale Americii și o rețea internațională de dealeri din peste 100 de țări, marca Bravilor Bonamat este acum cunoscută în întreaga lume.

Misiunea lui Bravilor Bonamat este să devină un partener strategic inspirat și inovator la nivel mondial.

filtre cafea

Filtre uz comercial

GAMA aurora

​​​​​mașini cu filtru rotund

​Apă fierbinte/lapte

Alte echipamente/ accesorii

BRAVILOR BONAMAT
FILTRE DE CAFEA

Cafea la filtru proaspătă, bineînțeles preparată cu echipamentele de la Bravilor Bonamat!
Gama cuprinde diverse mașini și oferă posibilitatea de a face rapid și simplu cafea delicioasă în orice locație. Oțelul inoxidabil de înaltă calitate, combinat cu accente negre, conferă mașinii un aspect modern. Operațiunea cu iluminare cu LED, tava de filtrare din oțel inoxidabil și plăcile integrate de încălzire fac mașinile foarte ușor de utilizat. Operarea și întreținerea necesită puțin timp.


Trus - Bravilor - Mondo
 • check-square-o
  MONDO SERIES

Această serie (fără conexiune la apă) oferă posibilitatea de a prepara rapid și ușor o cafea delicioasă în recipiente de sticlă în orice locație

 • check-square-o
  MATIC SERIES

Existența unei conexiuni la apa oferă posibilitatea de a prepara rapid și ușor cafea delicioasă în recipiente de sticlă în orice locație

 • check-square-o
  TH SERIES

Seria TH oferă posibilitatea de a realiza rapid și ușor o cafea delicioasă în recipientul special Bravilor Bonamat. Acest lucru păstrează în mod optim aroma pentru o perioadă foarte lungă de timp. Cafeaua la filtru poate fi apoi servită în orice loc și în orice moment.

 • check-square-o
  NOVO  

Mașină de filtrare a cafelei pentru locații fără conexiune la apă. Mașina Novo va fi livrată cu un decantor de sticlă de 1,7 litri.


 • check-square-o
  ISO  

Filtru cafea cu capacitatea recipientului de 2 litri.

 • check-square-o
  MARINE MACHINES 

Mașinile Marine Mondo și Matic sunt potrivite în special pentru vehiculele marine sau în orice alt mediu dinamic. Mașinile dispun de recipiente din oțel inoxidabil, iar rack-urile suplimentare asigură că decantoarele rămân în loc, indiferent de circumstanțe.

CALITATE PREMIUM
FILTRE CAFEA UZ COMERCIAL

Întotdeauna cafea proaspătă la îndemână. În plus, în mai puțin timp, apă fierbinte pentru a face ceai, supă sau alte băuturi calde. Gama largă de mașini tip bufet Bravilor Bonamat oferă numeroase combinații, permițându-vă să adaptați echipamentul exact la propria locație și la condițiile de utilizare. În plus, aspectul modern face ca seria RLX să fie potrivită pentru locațiile în care mașina este vizibilă. Pe scurt, mașina ideală pentru bar sau bufet.

 • check-square-o
  RLX – cu recipient din sticlă
 • check-square-o
  RLX – cu airpots 

Recipient pentru depozitarea și distribuirea cafelei sau a altor băuturi care mențin o temperatură constantă prin utilizarea izolației

 • check-square-o
  RLX

Această serie produce cafeaua de filtru în recipiente cu robinet și este completată cu un modul de apă caldă sau apă caldă / abur, ceea ce îl face extrem de potrivit pentru servirea unde varietatea este o necesitate. Mașinile pot fi ușor conectate la rețeaua de alimentare cu apă.

 • check-square-o
  RLX – apă fierbinte/abur 

Cauți mașina de cafea 

potrivită pentru afacerea ta? 

Seria Aurora este fabricată în Olanda și are un design atractiv din oțel inoxidabil durabil. Controlul intuitiv al ecranului tactil face ca operarea mașinii să fie ușoară și oferă în mod standard trei feluri de arome ale cafelei: prăjire ușoară, prăjire medie și prăjită intens. Fiecare mașină are un robinet separat pentru apă caldă.


SCAE GOLD CUP
GAMA AURORA

Aurora Brew Thermal produce cafea la filtru conform standardului SCAE Gold Cup, asigurând o cafea de înaltă calitate. Cafeaua la filtru este disponibilă direct de la distribuitor, care servește până la 5,7 litri. Bravilor Bonamat recomandă Aurora pentru orice locație, dar mai ales pentru locații în care vin și pleacă mulți oameni, comandând o cafea rapid, cum ar fi locații cu autoservire, magazine de cafea .

Cu toate acestea, unitățile Aurora permit profesioniștilor să optimizeze fiecare setare a procesului de preparare a băuturii, cum ar fi temperatura apei, raportul dintre cafea și apă, pre-umed și timpul de preparare. Dacă doriți să creați un anume blend personalizat sau dacă serviți cafele de o singură origine, această caracteristică ar putea fi de interes deosebit

 • check-square-o
  AURORA  SINGLE HIGHT 

Prepară cafeaua direct într-un distribuitor portabil de 5,7 litri.

 • check-square-o
  AURORA TWIN HIGHT 

Prepară cafea direct în două distribuitoare portabile de 5.7 litri.

 • check-square-o
  AURORA SINGLE LOW 

prepară cafea direct în baza de dozare de 5,7 litri.

 • check-square-o
  AURORA TWIN LOW 

prepară cafeaua direct în două baze de distribuție de 5,7 litri

BRAVILOR BONAMAT
MASINI  CU FILTRU ROTUND

Pentru locații cu conexiune la apă care necesită cantități mari de cafea în timp scurt. Mașinile produc cantități mari de cafea în recipiente separate. Echipate cu afișaj digital, contoare, sistem de decalcifiere, semnal de pregătire pentru cafea, timer încorporat și dispoziții optime de securitate. Include recipientul tip VHG, unitatea (filtrele) de filtrare și tava de scurgere. 


 • B – SERIES - pentru locații cu conexiune la apă care necesită cantități mari de cafea în timp scurt
 • B – HW SERIES - extrem de potrivit pentru locații care necesită cantități mari de cafea la momente de vârf. Această serie are un robinet separat de apă caldă în coloană. Echipamentul este conectat la rețeaua de apă și produce cantitatea necesară de cafea în orice moment. După preparare, recipientele pot fi mutate în locația dorită pentru servirea cafelei.
 • B- SERIES WALL - filtru de cafea rotund care se montează pe perete, pentru locații cu conectare la apă. Cantitati mari de cafea în recipiente separate. Extrem de potrivit pentru locații care necesită cantități mari de cafea la momente de vârf. După preparare, recipientele separate pot fi mutate în locația dorită pentru servirea cafelei.
 • B- HW SERIES WALL - filtru de cafea rotund care se montează pe perete, pentru locații cu conectare la apă, cu robinet separat de apă caldă. Cantitati mari de cafea în recipiente separate. Extrem de potrivit pentru locații care necesită cantități mari de cafea și apă fierbinte. După preparare, recipientele separate pot fi mutate în locația dorită pentru servirea cafelei.
 • RECIPIENTE - recipiente cu pereți dubli, incluzând capacul, robinetul fără picurare. Diferite modele disponibile: cu sau fără geam, cu sau fără încălzire electrică și / sau termostat


BRAVILOR BONAMAT
RECIPIENTE APĂ FIERBINTE/LAPTE

Bravilor Bonamat oferă o gamă largă de mașini profesionale pentru apă caldă, lapte cald și lapte pentru ciocolată caldă.
Seria HWA este dezvoltată pentru locații cu alimentare la apă. HWA sunt mașini cu robinet de distribuție cu debit liber, precum și mașini cu butoane de dozare pentru volume precise de apă fierbinte.
HW 10 are capacitatea de depozitare de 2 litri și trebuie umplut manual.
Seria HW 500 are recipiente rotunde. Unitățile HWA + au nevoie de conectare la rețeaua de alimentare cu apă, în timp ce unitățile HW trebuie umplute manual.
Seria HM este un recipient care încălzește laptele indirect prin metoda bain-marie.
HCM 510 este proiectat pentru încălzirea laptelui pentru ciocolată caldă



 • HWA SERIES - se potrivește locațiilor cu conexiune la rețeaua de apă. În funcție de necesitățile dvs. de apă caldă, puteți selecta un model. Oferim unități cu robinet manual de debit și modele cu butoane de distribuție automată care servesc un volum exact de apă fierbinte.
 • HW10 - apa (2 litri) ajunge rapid la temperatura optimă. Mașina poate fi umplută manual cu apă și, prin urmare, să fie plasată oriunde. Pentru locații fără conexiune cu apă.
 • HW500-SERIES - seria HW 500 este disponibilă cu sau fără conectare la sursa de alimentare cu apă.
 • HM SERIES - echipamente pentru încălzirea laptelui (sistem bain-marie). Încălzită electric, prevăzută cu un termostat reglabil, protecție la uscare și la fierbere, robinet non-picurare și dispozitiv de agitare / măsurare. Pentru locații fără conexiune cu apă.
 • HCM 510 - potrivit pentru încălzirea unor cantități mari de lapte cu ciocolată (10 litri). Laptele cu ciocolată este încălzit prin sistemul bain-marie fără a fi ars sau blocat.

ALTE ECHIPAMENTE

Aceste echipamente sunt suplimentul ideal pentru sistemele noastre de preparare a băuturilor. Dispozitivul de încălzire WHK vă asigură că ceașca dvs. are temperatura potrivită, permițându-vă să serviți o ceașcă perfectă de cafea. Plăcile fierbinți (HP) cu auto-reglare mențin cafeaua la temperatura dorită: nu trebuie să reglați temperatura la cantitatea din cană, HP face acest lucru pentru dvs.!


 • WHK - dispozitiv pentru încălzirea cănilor de cafea,
 • HP - două plăci fierbinți pentru recipientele din sticlă sau din oțel inoxidabil. Comutator pornit / oprit cu lampă pilot,
 • PERCOLATOR - mașină de cafea, oțel inoxidabil cu perete dublu fără conexiune la apă. Sistem de siguranță pentru fierbere și filtru din oțel inoxidabil integrate.

ACCESORII

Aceste echipamente sunt suplimentul ideal pentru sistemele noastre de preparare a băuturilor. Dispozitivul de încălzire WHK vă asigură că ceașca dvs. are temperatura potrivită, permițându-vă să serviți o ceașcă perfectă de cafea. Plăcile fierbinți (HP) cu auto-reglare mențin cafeaua la temperatura dorită: nu trebuie să reglați temperatura la cantitatea din cană, HP face acest lucru pentru dvs.!

 • check-square-o
  DECANTOARE, TERMOSURI, RECIPIENTE
 • check-square-o
  MOBILIER PENTRU APARATELE DE CAFEA 
 • check-square-o
  PRODUSE PENTRU DECALCIFIERE ȘI CURĂȚARE
 • check-square-o
  TĂVI SCURGERE ȘI SUPORTURI
 • check-square-o
  FILTRE ȘI ACCESORII
 • check-square-o
  SISTEME PENTRU PLATĂ
 • check-square-o
  CĂRUCIOARE
 • check-square-o
  ALTE ACCESORII 

Contactează

un consultant trus 

EXPERIENȚĂ
PESTE 20 DE ANI

CALITATEA PE PRIMUL LOC
TRUS HORECA SERVICES

Investim cele mai înalte standarde în proiectele create cât și în alegerea echipamentelor ce le recomandăm, acest lucru fiind posibil printr-o echipă profesionistă și parteneriate cu furnizori de top.

DIN BRAȘOV
ACOPERIRE NAȚIONALĂ

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse și servicii profesionale, este și un partener de încredere care vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea.

Adresă: Str. Mică nr 5

Localitate: Brașov

Tel: 0268 513 070

Fb: @TrusHorecaServices


DESPRE NOI

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse si servicii profesionale, este si un partener de incredere care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Utilaje si dotari profesionale pentru segmentul HoReCa. 

uRmăriți-ne pe social media

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

© TrusHoreca, 2018  -  Webdesign - enosoft.ro