SERVICII>>

DEPOZITARE, NEUTRE ȘI SPĂLARE


ECHIPAMENTE PROFESIONALE

depozitare, spalăre veselă și mOBILIER nEUTRU

Soluții complete echipare a spațiilor de depozitare, de spălare a veselei cât și de utilarea cu mobilierul neutru necesar.

 • check-square-o
  Camere și vitrine frigorifice

Diverse spații de refrigerare sau congelare pentru stocare, depozitare produse alimentare și nealimentare.

 • check-square-o
  Vitrine vinuri și alte băuturi

Sortimentul bogat de vitrine, atât din punct de vedere al designului, capacității, cât și din punct de vedere al dimensiunilor permit accesibilitatea în orice locație, fie ea și de mici dimensiuni

 • check-square-o
  Echipamente răcire și încălzire

​Gama completă de soluții pentru echipamente răcire sau încălzire, de la mese și tejghele, până la vitrine de prezentare.

 • check-square-o
  Elemente de mobilier neutru

Un bogat sortiment de mobilier din inox pentru industria alimentară: mese de lucru, hote profesionale de perete sau centrale, mese tip dulap, spălătoare, mese intrare și ieșire pentru mașini de spălat vase, dulapuri de depozitare, cărucioare transport, diferite suporturi inox, dulapuri vestiar, rafturi de perete, rastele, linii de autoservire.

 • check-square-o
  ​Mașini de spălat vase

Toată gama de mașini de spălat vase pentru vase mari, pahare, farfurii si tacâmuri ce asigură sterilizarea conform normelor.

servicii la cheie
Ne preocupă ergonomia spațiului final și obținerea unui design unic. 
Showroom Cafe Trus Horeca

20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

TRUS HORECA SERVICES

Calitatea este pe primul loc: investim cele mai înalte standarde în proiectele create cât și în alegerea echipamentelor ce le recomandăm, acest lucru fiind posibil printr-o echipă profesionistă și parteneriate cu furnizori de top.

DESPRE NOI

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse si servicii profesionale, este si un partener de incredere care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Utilaje si dotari profesionale pentru segmentul HoReCa. 

uRmăriți-ne pe social media

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

© TrusHoreca, 2018  -  Webdesign - enosoft.ro