>> Calendar Evenimente

Evenimente

May 16

16.05.2019 - 17.05.2019

Salonul de Gastronomie!

00
ZILE
00
ORE
00
MINUTE
00
SECUNDE

Chef Alain Alexanian cu 1 stea Michelin, Chef Colin Westal de la ”Le Cordon Bleu” și Chef Christophe Geoffroy vor fi alături de food bloggeri, elevi bucătari și oameni din industria HoReCa. 

🎉Te invităm să fii alături de noi între 16 și 17 mai la World Trade Center - Sala Plaza! Te vei bucura de degustări de vinuri, brânzeturi, sucuri naturale, înghețată și alte delicatese + vei învăța tainele gătitului de la cei mai pricepuți bucătari.

📝 Iată agenda evenimentului:

🥦 16 MAI 2019, orar 09.00 – 19.00

 09.00 – 09.20 – Primirea invitaților și Înregistrarea participanților, welcome coffee

 09.30 – Conferința de lansare a Salonului de Gastronomie și a cărții „Arta de a mânca bine, Bio” cuvânt de deschidere lansat de Chef Alain Alexanian alături de Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă și reprezentații sezonului Franța-România prin Ministerele Afacerilor Externe Franța-România, Ambasada Franței, Institutul Francez, Institutul Cultural Român.

Invitați : Ambasada Libanului, Ambasada Armeniei, Ministerul Educației, Ministerul Agriculturii.

10.30 – 13.30 Panel I. Master Class cu Chef Colin Westal de la Le Cordon Bleu

Pentru Food Bloogers, Să mâncăm sănătos! 

Rețeta : Steak de Conopidă cu Ras El Hanaut, Couscous de Conopidă și Piure de Conopidă 

13.30 –14.30  Coffee break

14.30 –16.30 Panel II. Master Class cu Alain Alexanian, 1 Stea Michelin

Pentru Food Bloggers, Să mâncăm sănătos! 

Rețeta : Gaspacho de Sfeclă roșie, Pasăre cu crema de ciuperci și Gratin Dauphinois

 

🥦 17 MAI 2019, orar 09.00 – 18.00

10.00 – 13.00 Panel III. Master Class cu Chef Colin Westal de la Le Cordon Bleu

Pentru bucătării de mâine (elevi bucătari din liceele de stat de alimentație publică) și Chefi 

Meseria înseamnă măiestrie! 

Rețeta : Gulie, Pere, Oțet de șoc și Lamaita

13.00 –14.00  Coffee break

🥠 14.00 –16.00 Panel IV. Master Class cu Christophe Geoffroy, Copreședinte „Les Chefs Cuisiniers du Monde”

Pentru bucătării de mâine (elevi bucătari din liceele de stat de alimentație publică) 

Măiestria înseamnă muncă cu pasiune! 

Rețeta: Tarta cu praline

🏆16.00 Panel V. CUPA DE SANDWICH, cel mai bun Sandwich!

Participanți : Bucătării de mâine, elevi bucătari din liceele de alimentație publică de stat.

Juriu : Chef Alain Alexanian, 1 Stea Michelin și Chef Colin Westal de la Cordon Bleu

☕ 18.00 –12.30 Coffee break

🏅18.30 –13.00 Decernarea Premiilor

📸 18.30 –19.00 Ședință Foto cu Chefi: Alain Alexanian, Christophe Geoffroy și Colin Westal.

Vino să bucătărim împreună! 🥩🥖🥘

Acces liber!