SERVICII>>

streetfood


ROKA 

Soluții gastronomice mobile

  • trailere
  • airstream
  • food trucks
  • CONTAINERE
  • MOBILIER INTERIOR

Inovația, design-ul creativ și atenția la detalii caracterizează soluțiile gastronomice mobile de la Roka, fie ele food-truck, rulote gastro, containere sau sisteme de baruri mobile.
Toate produsele pe care le recomandăm pot fi echipate și utilate după necesitățile reale ale clienților noștri și după specificul produselor oferite. De asemenea, toate soluțiile noastre mobile se pot personaliza și pot fi predate “la cheie”.

Din ce în ce mai multe solutii mobile gastronomice ajung în orașe și ne aduc o varietate de delicatese. Întreaga industrie a evoluat, mașinile fiind capabile să ne ofere din ce în ce mai multe dotări. Noi contribuim la această dezvoltare prin experiența acumulată în ani, punând accent și pe timbrul verde oferit pentru accesul în marile orașe.

La noi veți găsi consiliere şi tot ceea ce aveți nevoie pentru a demara în acest domeniu!

Soluții pentru rulote de prezentare, expunere, produse speciale

Nu ne limităm la soluții gastronomice. Avem soluții și pentru expoziții mobile, târguri sau rulote de prezentare, care se pot mobila sau utila după dorințele clienților.
Căutăm variante pentru nevoile clienților noștri și livrăm soluții “la cheie”.
Indiferent de anotimp, soluțiile noastre mobile, chiar dacă este vorba despre food-trucks, rulote sau containere gastro, vă permit servirea de preparate diverse în orice condiții.
Echipate complet, capabile pentru prepararea oricăror rețete și extrem de practice.
Întreabați-ne mai multe,( vă oferim afaceri la cheie!)

ADUCEM STRADA ȘI MÂNCAREA IMPREUNĂ

  • fOOD TRUCK
  • rULOTE GASTRO
  • CONTAINERE GASTRO
servicii la cheie
Ne preocupă ergonomia spațiului final și obținerea unui design unic. 
Showroom Cafe Trus Horeca

20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

TRUS HORECA SERVICES

Calitatea este pe primul loc: investim cele mai înalte standarde în proiectele create cât și în alegerea echipamentelor ce le recomandăm, acest lucru fiind posibil printr-o echipa profesionistă și parteneriate cu furnizori de top.

DESPRE NOI

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse si servicii profesionale, este si un partener de incredere care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Utilaje si dotari profesionale pentru segmentul HoReCa. 

uRmăriți-ne pe social media

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

© TrusHoreca, 2018  -  Webdesign - enosoft.ro