TRUS HORECA SERVICES a luat naștere în anul 1993 în Brașov

Featured

Apr 01

Serviciile noastre s-au născut din dorinţa de a descoperi cele mai bune și mai inovative soluții în segmentul  horeca.

Apelează din faza de concept pentru a căuta împreună cele mai bune soluții pentru locația ta, deoarece noi suntem experți în design interior, utilare, compartimentare, proiectare 3D asistată de calculator. Astfel, putem să îți oferim soluții profesionale complete și orice fel de mobilier de cea mai bună calitate.

Deși, serviciile noastre se întind pe mai multe segmente, în acest articol îți povestim despre echipamentele pentru bucătăriile profesionale. Te invităm la o degustare de informație behind the kitchen doors.

Îți dorești bucătării profesionale și o gamă variată de echipamente? Ne alegi pe noi! Full Concept HoReCa este definiția serviciilor la cheie!
Începem cu servicii de consultanţă în achiziție, continuăm cu proiectarea şi recomandare celor mai bune produse, apoi ne ocupăm de montaj și service în garanție și post-garanție. Oferim contracte de mentenanţă şi asigurarea consumabilelor necesare aparatelor. Ajungem la tine foarte repede! 
Suportul nostru tehnic este disponibil non stop la nivel naţional!

Cu noi, va fi mai simplu să aduci visele/ proiectele în planul realității. Oferim soluții multiple pentru a îndeplini cerințele bucătăriilor profesionale moderne. Și susținem cu mândrie faptul că putem livra cele mai bune concepte pentru bucătării, cele mai bune utilaje și o echipă de profesioniști în domeniu vă ajută să creați o bucătărie unică prin funcționalitate, mobilitate și calitate.
Palux FunctionLine este o gamă modulară de echipamente ale cărei componentele individuale pot fi combinate în mod diferit în funcție de tipul de bucătărie, dimensiunea și cerințele locației. Unitățile Palux FunctionLine pot fi folosite ca unități singulare practice sau pot fi asamblate în linie de-a lungul peretelui, în linie centrală sau în bloc central. PALUX BistroLine e soluţia ideală pentru toate operaţiile de gătire, acolo unde se impun performanţe maxime într-un spaţiu limitat, pentru un bistro sau restaurant mic și mediu, catering sau soluţie alternativă pentru alte locaţii. Descoperă PALUX în România prin Trus HoReCa Services pentru #smartkitchensolutions!

Ca și sfat, dacă ai în plan să deschizi un bistro, un restaurant, o cantină sau îți dorești să oferi și servicii de catering, scurtează timpul de research pentru oferte, echipamente, logistică, furnizori, implementare și profită de experiența și cunoștințele TRUS HORECA SERVICES!

Ne plac proiectele reușite, așa că, te invităm să vezi câteva dintre proiectele noastre!

  • Dacă ajungi la Selgros Brașov, este #devazut proiectul Bistro Gourmet
    un proiect marca #TrusHoReCaServices implementat de la faza de concept si proiectare până la montaj și punere în funcțiune cu respectarea normelor de igienă și cu atentie la detaliile, care fac diferența. Chef Liviu Preda alintă papilele gustative cu cele mai sofisticate și delicioase produse preparate rapid și simplu pe echipamentele #Palux sub ochii oaspeților gurmanzi.
  • Și pentru că o cantină numai este doar un loc în care angajatii vin să mănânce rapid și ieftin, ci este mai degrabă un loc de comunicare între angajați și conducere. Astfel, printr-o cantină modernă companiile au șansa să-și cunoască mai bine angajații și să-i fidelizeze.
    Trus HoReCa Services a realizat proiectarea, a furnizat echipamentele pentru depozitare rece, de producție și servire din cadrul cantinei ELMAS Brașov, a instalat echipamentele și a făcut școlarizarea personalului alături de Chef Liviu Preda.
  • Cucinino – pasta&bar – este un nou concept de pasta bar cu paste fresca gătite într-o bucătărie deschisă. Dacă nu ai fost curios până acum să guşti o porţie de paste delicioase, realizate rapid, sigur vei dori să guști experiența unor soluții complete pentru o bucătărie profesională – un concept realizat de la A la Z. Descoperă avantajele oferite de utilizarea liniei de frontcooking, chiar și într-o bucătărie mică, fiabilitatea produselor și design-ul inedit ce conferă un punct de atracție pentru clienți, care vor aprecia că pot vedea în timp real cum se gătește fiecare dish pentru ei, cu pasiune pentru gust și respect pentru ingredientele fresh, de fiecare dată.
  • Vezi mai multe detalii in secțiunea Proiecte și referințe

Leave a Comment:

Leave a Comment: