TRUS HORECA SERVICES – Un alt sens pentru HORECA: HOtarare, REusita, CAlitate

Despre noi

Jul 09
Showroom Cafe Trus Horeca

Parafrazand celebra piesa a Steppenwolf – “Born to be wild “, brasovenii Cristian Macedonschi si Bogdan Manea par “a se fi nascut pentru a fi…. Antreprenori “. Au intrat in lumea afacerilor in 1993, iar astazi detin mai multe companii cu activitati in special in industria ospitalitatii, creand locuri de munca si punandu-si consistent amprenta asupra dezvoltarii comunitatii locale.

Varful de lance al celor doi antreprenori este Trus Horeca Services, o companie specializata in furnizarea de echipamente speciale pentru segmentul HORECA (acronim pentru Hoteluri, Restaurante, Catering).

”Trus HoReCa Services” a fost infiintata in 1993 si a reusit sa se dezvolte in domeniul HoReCa ajungand sa fie astazi printre principalii furnizori din bransa, avand la baza o echipa tanara care in ultimii ani s-a specializat in dotari profesionale pentru baruri, restaurante si firme de catering. Plaja produselor a cunoscut o crestere spectaculoasa de la an la an, reusind sa acopere cerinta de pe piata. Mai mult decat atat, ”Trus HoReCa Servicesvine in intampinarea clientilor sai cu produse inovative, diferentiindu-se astfel, de orice alta firma de profil de pe piata romaneasca”, spun oficialii companiei.

Si, ca sa fim mai expliciti, compania pune la dispozitia proprietarilor de restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cafenele sau bistrouri tot ce au nevoie pentru un business de succes: de la espressoare si masini automate cafea, masini de cafea la nisip, echipamente profesionale bucatarii, componente pentru catering de inalta calitate (sisteme gastronomice integrate,sisteme de purificare a aerului, bain-marie, carucioare pentru bauturi, statii infrarosu pentru mentinerea la cald a mancarurilor, incalzitoare de cesti si farfurii etc.), pana la sisteme profesionale pentru spalat pahare si mobilier specific.

Echipa Trus HoReCa Services s-a specializat din 2006 si pe sisteme gastronomice mobile precum autorulote, rulote si containere gastronomice adaptate cerintelor de pe piata, fiind la ora actuala cel mai important furnizor din Romania pentru astfel de sisteme numite ”Afaceri la Cheie”.

”Oferim clientilor nostri cele mai bune echipamente, servicii si training pentru a beneficia pe deplin de calitate si design modern. Astfel, putem proiecta cu eficienta orice locatie, o putem mobila cu bun gust si calitate, o inzestram cu cele mai moderne aparate profesionale si apoi efectuam training pentru utilizatorii aparatelor, precum si service. Astfel, partenerii nostri de afaceri, devin si prietenii nostri deoarece, pe langa produsele de calitate, oferim si servicii post-vanzare si mai ales training cu ajutorul celor mai buni tehnicieni. Suntem cu totul dedicati sloganului nostru: Profesionistii pentru profesionisti!”, mai spun reprezentantii Trus HoReCa Services.

Sfatul lor pentru oricine se gandeste sa deschida un bar, o cafenea etc. este ”sa nu se zgarceasca la utilaje si produse de calitate, deoarece acestea sunt garantia succesului. Ai succes daca nu faci sub nici o forma compromisuri la calitate”. Si o spun din proprie experienta, calitatea serviciilor fiind principalul motor de crestere al Trus HoReCa Services care in ultimii doi ani si-a dublat cifra de afaceri, de la 2,5 mil. lei in 2014, la 5,3 milioane de lei anul trecut.

Si pentru a demonstra pe viu cum se fac lucrurile de calitate, cei doi antreprenori au deschis la inceputul acestui an Showroom Cafe, un loc multifunctional, destinat profesionistilor HoReCa. Aici sunt expuse echipamente de bucatarie, mese, mobilier, scaune, masini de cafea automate, insa, in acelasi timp functioneaza un bar, precum si un magazin de ceai si cafea. ”Este un loc  ,,altfel “ asa cum ne place noua sa fim – altfel decat ceilalti. Nu suntem doar o simpla cafenea, suntem mai mult de atat, deoarece aici poti incerca aparate si produse, poti testa mobilier, poti afla mai multe despre ce ai nevoie in afacerea ta HoReCa”. Dincolo de cele doua functionalitati, localul reprezinta si un loc de intalnire a specialistilor, fiind organizate periodic evenimente de profil sau cursuri pentru bucatari profesionisti sustinute de Chef celebri.

Si, pentru ca spuneam la inceput ca cei doi antreprenori au reusit nu numai sa-si dezvolte activitatea, ci si sa-si puna amprenta asupra comunitatii locale, trebuie sa mentionam ca ei sunt si cei care, de opt ani incoace, in prima parte a lunii septembrie, reusesc sa scoata brasovenii…si nu numai…in strada, la unul dintre cele mai mari evenimente outdoor din Romania: Oktoberfest, festivalul replica al binecunoscutei sarbatori germane.

Dincolo insa de partea distractiva a activitatii lor, asa cum se vede ea din afara, si dincolo de business, cei doi nu au uitat sa dea comunitatii inapoi ceva din ceea ce ea ofera investind multe resurse si energie in folosul acesteia. E drept, mult mai implicat in viata comunitatii este Cristian Macedonschi, descendent direct al poetului Alexandru Macedonski, care s-a implicat de-a lungul anilor in numeroase activitati menite sa sustina dezvoltarea turistica a judetului, inclusiv in calitate de presedinte al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului din judetul Brasov, dar si pentru transformarea Brasovului intr-un reper European, prin multiculturalitatea sa.

Leave a Comment:

Leave a Comment: