SERVICII>>

uTILARE BUCĂTĂRII


BUCĂTĂRII PROFESIONALE 

echipamente pentru bucătării

Bucătării complete și o gamă variată de echipamente. Multiple soluții pentru a îndeplini cerințele bucătăriilor profesionale moderne. Cele mai bune concepte pentru bucătării, cele mai bune utilaje și o echipă de profesioniști în domeniu vă ajută să creați o bucătărie unică prin funcționalitate, mobilitate și calitate.

 • check-square-o
  BISTRO

Utilare completă a bucătăriilor mici și soluții pentru bistro.

 • check-square-o
  CATERING

Numeroase soluții pentru catering, pentru transportarea produselor calde, pentru păstrarea, expunerea și servirea preparatelor calde și reci.

 • check-square-o
  ​LINII DE SERVIRE

​Liniile de servire vă oferă funcționalitate maximă, modele și dimensiuni variate, numeroase detalii pentru expunerea în condiții potrivite a preparatelor oferite și o gamă largă de accesorii.

 • check-square-o
  ​​RESTAURANT

​Toate echipamentele necesare atât pentru restaurante de tip clasic sau pentru cele specializate, cât și pentru pizzerie, fast food, braserie sau snack-bar, atât pentru interior, cât şi pentru exterior.

servicii la cheie
Aveți garanţia calităţii prin parteneriatul cu noi, vă oferim consultanţă în achiziție, proiectarea şi cele mai bune produse, montaj și service în garanție și post-garanție 

20 DE ANI DE EXPERIENȚĂ

TRUS HORECA SERVICES

Calitatea este pe primul loc. Investim cele mai înalte standarde în proiectele create cât și în alegerea echipamentelor ce le recomandăm, acest lucru fiind posibil printr-o echipă profesionistă și parteneriate cu furnizori de top.

DESPRE NOI

Trus HoReCa Services este mai mult decat un furnizor de produse si servicii profesionale, este si un partener de incredere care va poate ajuta sa va dezvoltati afacerea.

Utilaje si dotari profesionale pentru segmentul HoReCa. 

uRmăriți-ne pe social media

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

© TrusHoreca, 2018  -  Webdesign - enosoft.ro